Hakkımda

Adnan Menderes Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümünden mezun oldum, üniversite eğitimim sırasında şehirleşme ve konut finansman yöntemleri üzerine pek çok araştırma ve 2 adet tez çalışması yaptım. Ön lisans eğitiminden sonra lisans eğitimime İşletme Fakültesinde devam ederken aynı zamanda aktif olarak Türkiye’nin önde gelen kurumsal gayrimenkul şirketlerinde çeşitli görevlerde bulundum, bu görevlerle beraber gayrimenkul eğitmenliği alanına yönelerek bu alanda ailemin 35 yıllık inşaat ve son 20 yıllık gayrimenkul sektöründeki tecrübelerini kendi akademik bilgi birikimimle birlikte sentez ederek 2014 yılından itibaren Kamu ve Özel kurumlarda gayrimenkul üzerine eğitimler vermekteyim.

2015 Yılında lisans eğitimimi derece ile tamamlayıp, İnsan Kaynakları Yönetimi alanından 3. Üniversite eğitimime başlamış olup aynı zamanda Adnan Menderes Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisans(MBA) eğitimime devam etmekteyim. Geliştirdiğim akademik bilgi birikimi ve teoriyi pratikte uygulama yeteneğimle 3 yıllık eğitmenlik sürecimde binden fazla gayrimenkul danışmanı ve adayı eğiterek sektörde kalifiye danışman ihtiyacının karşılanması için çalışmalarda bulundum ve bu çalışmalarımı aralıksız sürdürmekteyim. Eğitmenlik kariyerimde içerisinde hazırlamış olduğum ve hazırlama çalışmalarına devam ettiğim eğitim modülleri ve kitaplar bulunmaktadır.

Hali hazırda devam eden gayrimenkul pazarlama ve eğitmenlik süreçlerimle birlikte özel ve kamu kurumlarında gayrimenkul sektörünün geliştirilmesini sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalarda görev almaktayım. Sizde gayrimenkul sektörüne girmeyi düşünüyor fakat nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, gayrimenkul sektörüne girmiş biri olarak kurumların verdiği eğitimler iş geliştirme süreçlerinize katkı sağlamıyor, teknik açıdan yetersizlik hissediyor veya gayrimenkul sektörüne girmiş bir girişimci olarak ofisinizdeki danışmanların teknik açıdan yetersizliğini seziyor fakat pazarlama eğitimleri haricinde eğitimleri bulmakta ve vermekte zorlanıyorsanız muhakkak görüşelim… Verdiğim eğitimlere ilişkin detayları Yetkinliklerim&Eğitimlerim sayfasında görebilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarım

Facebook

LinkedIn

Twitter

Instagram